Biografie

Will is geboren op 6 januari 1960 in Eindhoven

Momenteel woonachtig in Spijkenisse

 

 

 


Will is al sinds zijn 7e jaar bezig met muziek, eerst in de fanfare en Drumband. Vanaf zijn 13e jaar is Will al actief als DJ in diverse Discotheken en Café's heeft Will mogen draaien.

Met zingen is Will begonnen rond 1996 met drie liedjes in zijn stamcafé Olympia in Leende bij Peer en Wilma.
Daarna heeft Will ook presentatie verzorgt op verschillende feesten en braderieën en pleinfestivals. Het presenteren en zingen werd steeds meer op dorpsfeesten, braderieën, bruiloften en diverse andere activiteiten.

Al snel kwam de vraag of Will geen avondvullend programma kon verzorgen op Campings, bruiloften en feesten, zo is hij in 2003 'Zing Met Me Mee Entertainment & Promotie' gestart. Inmiddels is 'Zing Met Me Mee Entertainment & promotie' uitgegroeid tot een bedrijf wat vrijwel elk weekend wel ergens in het land er een geweldig feest van maakt.

Met het steeds vernieuwen van zijn apparatuur is het nu mogelijk feesten te draaien in zalen tot ca, 400 man. In 2012 was het dan eindelijk zover..op verzoek van de fans..zijn eigen 1e singel, inmiddels zijn er 10 cd's uitgebracht in diverse stijlen, Will zingt meestal Nederlandstalige meezingers, mee deiners en Aprés-Ski maar ook voor andere nummers zoals disco, rock en roll doen we een duitje in het zakje.

Door de jaren heen heeft Will ook al met bekendere artiesten op het podium gestaan waaronder Rene Schuurmans, Helemaal Hollands, Peter Beense, Dirk Meeldijk, Django Wagner, Lee Towers, Ronnie Ruysdael, Harry Slinger e.v.v.a.

Ook heeft hij een mooi nummer geschreven voor KIKA en KWF.."Eenzaam". Dit nummer is in December 2019 officieel uitgebracht door Will in samenwerking met Deyoso Records uit Boekel

De nummers zijn te downloaden via alle bekende download sites zoals o.a. zazell, sbs6, 538 I-tunes: